Συνέδρια σε εξέλιξη

ΑΝΟΙΚΤΟ

Εγκατάσταση Συνέδρια σε εξέλιξη

Θα είστε σε θέση να έχετε πρόσβαση στην εφαρμογή από οποιαδήποτε σελίδα του Univadis

Λάβετε τις τελευταίες ενημερώσεις από ιατρικά συνέδρια χωρίς να βγείτε από το ιατρείο σας. 

Παρακολουθήστε τις τελευταίες ιατρικές εξελίξεις σε παγκόσμια συνέδρια από όπου κι αν βρίσκεστε. Η εφαρμογή Συνέδρια σε εξέλιξη σας επιτρέπει να διαβάσετε τα πρακτικά των συνεδρίων που σχετίζονται με την ειδικότητά σας, χωρίς να εγκαταλείψετε το ιατρείο σας.

Με την άμεση προσθήκη ειδήσεων μετά τις παρουσιάσεις, δε θα χρειάζεται να περιμένετε μέρες ή εβδομάδες προκειμένου να λάβετε τις πιο πρόσφατες πληροφορίες για την ειδικότητά σας. Οι ειδήσεις αυτές περιλαμβάνουν podcasts και βίντεο από κορυφαίους επιστήμονες, και αναφορές από κάθε συνέδριο για μελέτες ή έρευνες που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Θα έχετε τη δυνατότητα να εκτυπώσετε και να μοιραστείτε το περιεχόμενο με τους συναδέλφους και τους ασθενείς σας, ή να το λάβετε σε μορφή αρχείου PDF. Μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε οποιαδήποτε αναφορά συνεδρίου που επιθυμείτε ώστε να έχετε πρόσβαση σε αυτήν στο μέλλον προσθέτοντάς την στην ενότητα "Οι Επιλογές μου".

Επιστροφή στην κορυφή

Σχετικά με τον(τους) προμηθευτή(ές) του περιεχομένου

RSi Communications
RSi Communications creates educational programs and medical news reports via Web site and podcast for health care professionals. Founded in 1976, the company applies leading-edge technology to the needs of practicing professionals. The resulting solutions include innovative communication programs for medical publishers, medical societies and schools, nonprofit organizations, and government agencies.